Prof.Dr.Elif SERTEL’e TÜBA’dan Ödül – 13.12.2017

TÜBA Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödüllendirme Programı (GEBİP) ödüllerine hak kazanan öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Elif Sertel, Doç. Dr. Ertuğrul Başar ve Doç. Dr. Oğuz Hakan Göğüş’e ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bilimsel birikimimize katkı sunuyorlar”
Ödül almaya hak kazanan tüm bilim insanlarını tebrik eden Erdoğan, bilim insanlarının isimlerini açıkladı. Çeşitli üniversitelerden, çeşitli branşlardan yardımcı doçent ve doçent seviyesindeki 39 genç bilim insanının ödüle değer görüldüğünü söyleyen Erdoğan “Ankara ve İstanbul’un yanı sıra Erzurum’dan İzmir’e, Antalya’dan Zonguldak’a bütün bu şehirlerimizde, ülkemizin her köşesindeki bilim insanlarımızı bu listede görmekten memnuniyet duyuyorum.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından doğa, mühendislik, sağlık ve sosyal bilimler alanında yaptıkları araştırmalar ile ülkemizin bilimsel birikimine katkı sunan öğretim üyelerimizden Prof.Dr. Elif Sertel, Doç. Dr. Ertuğrul Başar ve Doç. Dr. Oğuz Hakan Göğüş’ün de aralarında bulunduğu bilim insanlarımıza ödüllerini takdim etti.

Kaynak:

Bu habere de bakabilirisiniz

İzmir Depreminin Yol Açtığı Yıkım Uzaydan Görüntülendi – 05.11.2020

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Merkezi (UHUZAM), merkez üssü İzmir’in Seferihisar …

UHUZAM